|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() murat bey tebrik ederim güzel balıklar afiyet olsun.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Havanın müsaade ettiği her daim akışı tercih ediyorum Salih reis.Dediğin gibi oldukça verimli geçiyor.Teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İbrahim bey.Sizede rastgele.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Taygun.Evdekiler alışmış pazar günü beraber olmaya tadımız kaçmasın diye erkenden döndük.İdare ettik maçı sorun olmadı.Bazı arkadaşlar biliyorsun geç kalınca kırmızı kart görüyor.Onların durumuna düşmemek için mecburen bu şekilde oldu.
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Nadir bey.Darısı sizlerinde başına.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler balıklar yine mükemmel daha nicelerine rastgele
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Ümit bey.Daha iyisi sizlere rastgelsin.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birileri sanki bana taş attı.
Murat abi ben sana boşuna mı hava esiyor biz gelemeyiz dedim. Pazar evdeki havayı 2\4 de kadar düşürdük. Hafta sonu hava güzel olursa balıktayız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat abi ellerine sağlık!!!
Bu havada bu av çokta güzel olmuş.Afiyetler olsun!!! Evdekiler sadece onlar tazecik balıkları yiyebilsinler diye uğraşmalarımızı görseler gözleri yaşarırdı herhalde ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
29.11.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 04-12-2008 17:10 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
19.10.2008 çeşmealti raporu | ATA ERDOĞAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 23-10-2008 18:52 |
31.05.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 03-06-2008 19:34 |