|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yer durusu barajı günesın ilk ışıklarıyla kayınbirader erdalla barajın kıyısındaki yerimizi alıyoruz. daha oltayı ilk sallayışımızda turna suyu şapırdatarak gelmeye başlıyor. bir iki üç derken balık avının keyfini çıkarmaya başlıyoruz. hepinizin bu keyfi yasamasını diliyorum arkadaşlar. turna avlamak birbaska keyif veriyor. 25 tane yakaladık bı okadarda kactı, 8 10 tane kadarınıda bıraktık.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 30-11-2008 " tarihinde saat 21:33 itibariyle orhan69 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım ellerine sağlık güzel balıklar afiyetler olsun daha güzel avlara diyorum!!!
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Afiyet şeker olsun çok güzel görünüyorlar
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel balıklar afiyet şeker olsun arkadaşım
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş.Afiyet olsun devamını dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() insan bu kadar balığı yakalamaktan yorulur tebrikler.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cok güzel av olmuş abicim afiyet olsun....
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() afiyet olsun kardeşim iyi balıklar yalnız bana biraz küçük gibi geldiler ne dersin yanılıyormuyum.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
HERKEZE SELAM yine ILDIRI klasiyi :)) | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 04-12-2009 20:01 |
herkese selam turnaya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 21-06-2009 15:21 |
herkeze selam | atalay | Tanışma | 8 | 23-11-2007 15:57 |
herkeze selam aranıza yeni katıldım | batu | Tanışma | 10 | 11-09-2007 16:35 |
herkeze selam | m_ciran01 | Tanışma | 4 | 30-09-2005 03:29 |