|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sayın rastgelsin site yönetimi
bazı sitelerde tekneyle balık turları yapılıyor acaba bizim sitemizde de böyle bir organizasyon yapılacakmı kısa zaman içinde.Hasan beyin yakaladığı çupraları görünce iştahım kabardı biraz. teşekkürler
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bizler hepimiz rastgelsin ailesi olarak bu tür organizasyonları çıkar amaçlı deyil sadece dostluk adına hep beraber yapma taraftarıyız ![]() siz sevgili üyelerimiz evet organizasyon yapalım derseniz bizler yönetici olarakta görevimizi sizler için en iyi şekilde kimsenin zarar görmeden yapmamız için çaba içinde oluruz ![]() dilediğiniz organizasyon kıyıda olur teknede ama tek derdimiz yönetim olarak bizlere inanmanız güvenmenizdir ![]() burada amaç sadece balık tutmak deyil dostluğumuzu bilgilerimizi paylaşmak olmalı ![]() herkese sevgiler saygılar ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
o sebeble ki diğer arkadaslarımızın abılerımıznde ısteklerı dogrultusunda soyle guzel bır organızasyonda olmak buyuk guzellık olur
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan kardeşim(böyle hitap etmemi istediğin için) yapalım bir organizasyon tekne kıyı farketmez hem evlanmış hemde tanışmış oluruz değilmi?
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu hafta sonu konuşmuştuk foçadan güzel bi tekneyle balığa çıkalım diye.
Kalp kalbe karşıdır desek herhalde yanlış olmaz Ferdi abi ![]()
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sayın adminim ben varım çupra zamanı da geldi gibi değilmi ?
||||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aranızda olamıcak olsamda güzelbahçe'den tekne desteği sağlamaya çalışırım.. Organizasyon kararı alındıktan sonra güzelbahçe'den çeşmealtı'na açılınmak istenirse tekne ayarlama işini üstlenebilir ve kendi teknemizide sizle birlikte denize çıkartabilirim
![]()
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() karadan yapılan organizasyonların tadı daha başka.odun ateşi başında hoş sohbetler paylaşılan bilgiler yakılan mangallar bence tekneden daha fazla tad veriyor.ben kıyı organizasyonlarını tercih ediyorum...
tüm üyelerimiz şundan emin olsunlarki yapılacak olan organizasyonlar bizler için hiçbir zaman ticari amaç taşımayacaktır... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
ben böyle bir işe hiçbir zaman kalkışmadım kalkışmamda.yanımdaki arkadaşlarımında bunu yapmasına müsade etmem bizler dostluk adına buralardayız.organizasyonlar bu işe gönül vermiş kişilerin buluşup kaynaşması, yeni dostlukların kurulması amacını içeriyor.düşünsenize org ta tanıdığınız 3 dostunuzla bir kara avına çıksanız masrafınız en azından 4'e bölünerek sizide fazla yormamış olucak.ayrıca bu ekip işi sayesinde can güvenliğinizede tedbir almış oluyorsunuz.bence en büyük fayda bunlardır.hepimiz çalışan insanlar bu işlerden para kazanmaya kimsenin niyeti olucağını sanmıyorum.bırakalım da bu işi tekne sahibi arkadaşlarımız düşünsün.para kazanmak onların amacı geçim kaynağı biz dostların olmamalı... saygılar... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 11:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |