|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abim paşa team olarak serüvene devam getirmek lazım ....rabbimde bizleri nasiplendirirse inşallah..... bunun gibi daha güzel görüntüleri bütün dostlarla hem burada hemde yanyana paylaşmak nasip olur inşallah...amaç sohbet yanyana dostluk ateş başı çay çekirdek
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Doğanım Hayırdır Balık zamannı mı geldi.. ![]() Eh be kardeşim.. Doyuramadım seni balığa... Az olsun öz olsun be yahu.. Bitirdin sanırım stoklakileri .. ![]() Vallaha ne yalan söyleyeyim benim buzluk hala dolu ![]() ![]() Ama meraklanma dayan biraz daha yapacağız yakında birşeyler.. ![]() ![]() Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Elinize emeğinize sağlık
her gününüzün böyle geçmesi dileğiyle Selamlar Saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ekib güzel balıklar güzelteşekürler arkadaşlar burası tam olarak neresi bizde gitmek istiyoruz balık çok olan bu yere.şimdiden teşekkürler ederim
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ferdi abim hasan abimle sanırım görüşüyorsun.. O sana gereken bilgileri verir ancak yeri ben söyleyeyim.. Zeytinler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan kardeş ile burada görüşebiliyorum anca zeytinler dediğiniz yere arabamızlamı gidebikiriz.yada bi gün siz giderken ben ve arkadaşım gelebilirmiyiz
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Oraya gitmeyi planladığımız zaman sizlerede haber verebiliriz.. Ayrıntılı bilgi için irtibat HASAN BALIKÇI ![]() ![]() ![]() Orada buluşmak ve avlanmak dileğim ile.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
PAŞA TEAM'ın 14 ŞUBAT 2010'dan Kalan Bir Videosu | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 04-03-2010 13:38 |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
Ekİm Avi | baraküda07 | ANILAR | 4 | 20-10-2006 00:02 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |