![]() |
#111 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi,kamış tercihinde 2. tercihini kullanmanı tavsiye ederim.Yozuriyi bende almak istedim ama albanın yedek servisi ön planda biliyorsun.Ayrıca ben 4 aydır kullanıyorum çok memnunum,tabii bu tip kamışlarda bildiğin gibi taşıma problemi var teleskopik olmasına rağmen yine de çok uzun araçsız biraz zor.Makina içinde bu kamışa dam quıck 265 tavsiye ederim 2 bilyalı ama çok kuvvetli ve kullanışlı bir makine,büyük balık için ideal.Fiyatı da alba makineler civarında biraz fark olsada değer.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#112 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazmak bugune nasipmiş. Bir makine ve kamış almak istiyorum. Makina baslıgından okudugum kadarıyla alba rr60 modelini kafaya koydum ama ona göre bir kamıs bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genelde Karaburun-Balıklıova tarafında çipura avlamay çalışıyorum desem daha iyi olur
![]() simdiden tesekkurler
![]() |
![]() |
#114 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Usta benim anlamadığım neden teleskopik kamışı bu kadar kolay kesip attın, benim bildiğim en çok tercih edilen kamış çeşidi olup gayet yuksek kalite ve profesyonel çeşitleri her markada mevcut. Tercih etmeme sebeplerini biraz açabilirmisin ben bu aralar surf kamış alıcam aklıma da yatan bir kaç marka ve model var ama ben hep teleskopik versiyonlara baktım mesela şimdi kafamda bir şüphe uyandırdın biraz geniş bilgi verirsen cok sevinirim.
Şimdiden ilgin için teşekürler.
![]() |
![]() |
#115 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#116 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba,
At çekle levrek avında kullanmak üzere bir surf kamış almak istiyorum. Bütçem 50-70 TL arası. marka ve model konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Bazı markalar ve modeller bu sitede var: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
At-çek için surf kamış kullanılmıyor spin dediğimiz at-çek için yapılmış özel kamışlar kullanılıyor. Önerilerde bulunacağım ilk fırsatta.
![]() |
![]() |
#118 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamam Taygun. Tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi GPS ? | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-06-2009 06:26 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Marka? | Egeli | ZIPKINLA SUALTI AVI | 15 | 12-03-2007 14:20 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |