|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bütün fare ayarlarını yaptım ve adamı yaraladım...Ancaaak araştırdımda bu oyunu Türk filmlerinden esinlenerek yapmışlar...Cüneyt abi..Evet evet bu Cüneyt Arkınmış...Bende netin yalancısıyım...
![]() Düzeltme Sebebi:Selim abi senin önünde saygıyla eğiliyorum..Benden çok yaşayacaksın...Aynı anda yazdık ama tecrübe yine ön plana çıktı...Bir de derlerki yaş 44 iş bitmiş ![]() Bu mesaj en son " 08-02-2006 " tarihinde saat 07:16 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sevgiler...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
44 te bitirdin bizi Sami kardeşim daha Allah uzun ömür verirse seninle balığa çıkacağız turnaları yakalayıp Serkana hava atacağız ama sen bizi 44 te bitirdin şimdi Serkan ne der sana cevabı gecikmeyecektir.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() 44 mü??? Yorum yapmıyayım ben ama Selimcim Sami haklı galiba...Bak ilk kez ona hak verdim.Camı çerçeveyi değil baba adamı vurucan adamı...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan adamı vurmak için bütün ekranı taradım adam banamısın demiyor bu adamı vurmak için monitöre sıkmak gerek o zaman sorunu toptan hallederiz tabi bu temelin fıkralarına benzedi biraz sahi ya temel olsaydı sıkarmıydı monitöre?
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Yav Selimcim aramızda kalsın ama benim monitorde adam falan da çıkmadı zaten.Acaip şekiller çıktı ama çaktırmıyorum.Emin ol çıksaydı vururdum.Yaşım 37 sevgiler...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi şu adamı hakikatten vuran yok mu..
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dedim ya sadece bacağından yaraladım...Vurmak istesem vururdum...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Vurdum arkadaşlar...Çift mouse ile omzundan vurdum yere düşünce de kafasına sıktım öldü...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gemi adamı nasıl olunur | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 5 | 02-08-2012 02:04 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
gerçek devlet adamı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-11-2007 16:54 |