|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
kesinlikle Hasan abi. ![]() ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Lütfen yanlış anlaşılmasın.Özbekteki balıkçıların çoğu arkadaşımdır.Siz beni tanımazsınız ama ben sizi iyi tanıyorum.Ciddi ciddi siz oralara balığa giderseniz hele birde PAŞATEAM olarak cümbür cemaat giderseniz ordakilerin vay haline.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Hasan Abicim ben sizlerin doğa ve insan dostu olduğunuzu zaten biliyorum.Dediğim gibi haftalardır da sizi takip ediyorum.O sebeptendir ki bu ailenin yanında yer almak istiyorum.Tabiki sizlerde isterseniz.Kısmet bu balık bugün var yarın yok.Vazgeçebilirizde.Doğru zeminve zamanlarda,dostluk ve sevgi paylaşımlarına oltamızı atmaktan vazgeçemeyiz. Bende varım.
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |