|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ertan kardeşim tebrik ederim.
Karagözlerin maşşallahı var. Kokara gitmek de cesarat işi hani. Bunun için ayrıca tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ertan ıkı hafta evvelde ben oradaydım.. karagözlerın yanısıra arada cıpura da denk eldı bıze 5 adet... ben denızden demırcılı den gecıyorum... kıyıdan gıtmek olum cunku.... avın daım olsun dostum ... oraya gıderken palet yem göturmeyı unutma
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ertan tebrikler güzel balıklar
insanın aklına acaba karagöz havuzu varda bunlar oltaları orayamı attı diye geliyor ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Üstad
|
![]() Ertan kardeşim tebrikler.. muazzam karagözler. Afiyet bal şeker olsun eline emeğine sağlık..Her daim rast gele..
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan
|
![]() eeehhh nihayet be kardeşim.
![]() bak kardeşim yalnız bişeye dikkat edin bilmediğiniz yerlere sakın sakın olaki gece gitmeyin.bir abi nasihati ister dinlersin ister duymazsın.ne olcakmış dersen sonu bazen hoş olmasada istenmeyen durumlar olabiliyor.onun için diyorum ilk önce dikkat. sen bu karagözleri buldunya kokardan çıkmazsın artık ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() karagözler tosun gibi maşallah.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ertan Karagözleri kırmışsınız mahşallah.
![]() Afiyet bal şeker olsun .. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ertan güzel bir av olmuş ellerinize sağlık... paylaşım için teşekkürler ... devamı gelsin inşallah...
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Kokar'ı çok merak eder oldum. Tebrikler bu güzel karagözler için. Çok keyifli bir macera olmuş. darısı çupraların başına
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ertancım kutlarım karagözler gerçekten çok yakışıklılar.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26 Eylül Kokar Av Raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 28-10-2012 16:09 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
30/01/2010 KOKAR Maceramız | orka | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 08-02-2010 12:19 |
Kokar av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-12-2009 09:18 |
Haldun'un Karagözleri | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 21-05-2007 11:35 |