|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tarih:23 Mart 2010
Yer:Karareis Hedef:Organizasyon Öncesi Hazırlık ve Deneme Yem:Borukurdu-Madya Arkadaşlarla Manisadan 23 Mart günü işim erken bittiği için Karareise durumu kontrole gitmeye karar verdik.Ertesi gün sabah dönmek için onca yolu nasıl gittik bende bilmiyorum.Ama plaka 45 olunca normal geliyor. ![]() ![]() Akşam oraya vardığımızda saat 21 e kadar hiç vuruş almadık.Daha sonra mırmırlar ve çupralar iştimaya girdi.Ben balıkları tutarken,telefonla beni sürekli arayıp taktik veren Hasan abi sayesinde balık sayısı epey iyi oldu. ![]() Ayrıca sürekli arayıp bizi sohbetinden mahrum bırakmayan Kapatankarabulut Süleyman abim ve Manisalı arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Balık durumu organizasyon için ideal olacak kararını verdim.İsterseniz buyrun sizde bakın.7-8 saatte bu kadar tutabildiysek organizasyonda daha iyileri nasip olacak gibi.Organizasyon tarihini biraz öne de çeksek daha verimli olabilir ![]() Yalnız gece çok soğuk oluyor.Sabah çözülünceye kadar bir kucak odun yaktım ![]() ![]() Daha iyilerinin organizasyonda rastgelmesi dileğiyle... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() vay be kamıl abım yıne aıle doydu masallah balıklar guzel deymıs gıttıgınıze vall abım musaıt oldugumuzda da bır gun beraber gıdelım abım
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kamil hocam organizasyona kadar balık
bırakmayacaksınız karareiste böyle giderse ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() guzel bır av olmus tebrıkler....
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Balık orda kaynıyor abi.Hayatta bitmez.Organizasyona gelince görürsünüz nasipse ![]() Teşekkürler.Daha iyileri sizin olsun.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() Kamil kardeşim öncelikle sana çok teşekkür ediyorum.
![]() ![]() önce biz sonra önerler daha sonra mehmet abiler onlardan sonrada yağız kardeşlerim şimdide sen ve ekibin ![]() ![]() buda demek oluyorki organizasyon günü tüm misafirlerimizin çok güzel balık tutacağının işareti gibi. ![]() ![]() gelelim senin paylaşımına benim görüşüm harika olmuş kısa zamanda bu kadar balık ![]() ![]() buda sanırım senin ikinci resimde ateş başında otururken yanındada ALAADDİN inSİHİRLİ LAMBASINI görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() her şey için çok sağol kamil biladerim ekipteki herkesede sonsuz sevgi ve saygılar ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil hocam, güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler.İnşallah organizasyon günüde bol ve bereketli bir gün olur...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kısa zaman dilimi içinde büyük iş buna derler herhalde
![]() Yoksa benim taktik mi işe yaradı ![]() Paylaşım için teşekkürler hocam Bu hafta için iyi morel oldu.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Süleyman abi..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hazır iğne beden kataloğu | Doğan ÖZCAN | İğnelerle İlgili Herşey | 22 | 10-03-2011 10:15 |
Saçaklar hazır | adolomorola | İğnelerle İlgili Herşey | 34 | 09-03-2010 09:08 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
hazır satılan kokuyla balık avı | isk_ender | TATLI SU AVI | 10 | 28-05-2008 22:11 |
Rastgelsin Seyehat Turizm ve Otelcilik Nakliyat Hazır Yemek A.Ş | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 10-02-2006 04:40 |