|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#91 | |||
Kaptan
|
![]() Adnan Abi yeğenimi listeye ekledim bilgine..
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#92 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet Arkadaşlar en son durum bu.. |
||||
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Yokmu adını yazdırmak isteyen.. ![]() Sonra ....: Yok ben görmedim, Yok ben duymadım demeyin sakın haa.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#94 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba dostlar uzun zaman oldu gorusmeyelı
![]() |
![]() |
#95 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ates yanında dostlarla sohpet etmek ısterım
benı de lısteye eklersenız memnun olurum
![]() |
![]() |
#96 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Vay değerli abim.. Sensizde olmayacağı kanaatindeyim.. Evet arkadaşlar Rusyadan İstanbula oradanda İzmire gelerek Organizasyonumuza katılacak olan Vahap abimize Kucak dolusu Sevgilerimle .. İsmini Listeye ekliyorum.. Görüşmek buluşmak üzere .. Sağlıcakla kal abim.. |
||||
![]() |
![]() |
#97 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Selamlar ;
Aranızda olmayı cok isterim. Necati abi pazar günleri cok nadirde olsa bazen çalışma olayım oluyor ama ismimin yazılmasını istiyorum.Ters bir durumda haberi onceden veririm. Birde ulaşım olayı.. Karşıyaka'ya yakın bölgelerden gidecek ve boş yer var ise yol masraflarını paylaşmak isterim. Saygılar Sevgiler herkese.
![]() |
![]() |
#98 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Her zaman savunduğumuz üzere iş öncelikle geliyor.. Balık sevdası habimiz bizim yani boş zamanlarımızı geçirmek.. Tabiiki boş zamanlarımızı alelade bir şeylerle geçirmektense Dostlarla bir araya gelerek Bir abimizin dediği gibi bir kaç beşlik bozmaktan ibaret.. İsmini listeye yazıyorum.. Herhangi bir değişiklik olursa beni uyarırsan sevinirim.. İşaallah sende katılırsın ve böylelikle tanışma fırsatımız olur.. Karşıyaka istikametini kullanan uyelerimiz de yol konusunda yardımcı olabilirler.. yada açtığım başka bir konu ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) üzerede değerlendirme yapabilirsin.. Selamlar.. |
||||
![]() |
![]() |
#99 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Çok teşekkürler Necati Abi. Ters Bir durumda haber veririm.
![]() |
![]() |
#100 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |