|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#141 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#142 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() necati merhaba bu pazar gitmeyi düşünüyoruz sizden gidecek olan varmı.balık yaparmı bilmiyorum aslında gerenceye gidecektik ama bir hafta önceden yeri görmek avlak bulmak açısından bir deneme yapabiliriz. çünki yerin de yabancısıyız.
![]() |
![]() |
#143 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sizde gidip yoklasanız iyi olur.. Org öncesi bir Fikir edinilebilir.. Giden arkadaşlarımız mümkün olduğunca boş dönmediler.. Paşa azda olsa bu haftanın sıcak geçmesinden dolayı sizi iyi bir şekilde karşılayabilirler..Mırmır sizi boş çevirmez.. Gece gidecekseniz borukurdu, gündüz ise Güzel canlı küçük Mamunu eksik etmeyin..bence.. Şimdiden rast gelsin.. Pazartesi havadisleri bekliyor olacağım.. |
||||
![]() |
![]() |
#144 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet Baylar bayanlar..Son 7 gün.. Yerinizi ayırtmayı unutmayın.. ![]() Unutmayın 100. kişiye .. HASAN BALIKCI YAKALADIĞI PAŞALARI VERECEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#145 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi balıkları bana söz verdi,başkasının adına söz verme yoksa senin tuttuklarını alırız Necati...
![]() |
#146 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#147 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
#148 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#149 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#150 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi beni eklememişsiniz benide yazın...mehmet ocaklar manisa
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |