|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#71 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşaallah seninlede birlekte av gerçekleştiririz.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#72 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() O zaman burdan o kamera veya fotoğraf makinesinin sahibi olan arkadaşa sesleniyorum.: CİMBOMUN KAHVEDEKİ fotoları artık eklermisin?...
![]() |
![]() |
#73 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Organizasyon için tebrikler.Resimdeki balığın cinsi nedir?
![]() |
![]() |
#77 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kamil abimiz ayrıntılı olarak cevap vermiş.. ![]() Bende bilmiyordum yeni öğnedim ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili dostlar, Yurt dışında olmam nedeniyle bu güzel organizasyona katılamadığım için gerçekten çok ama çok üzüldüm...
bu sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için çok güzel bir fırsattı fakat olmadı... Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta sevgili Hasan abim olmak üzre tüm arkadaşları ve katılımcı dostları yürekten kutlarım. hepinizin ellerine ve yüreğinize sağlık,daha güzel ve mutlu organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize rasgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Rıdvan abim keşke aramızda olabilseydin.. İnan senin Mırmırlar Arkandan Ağladılar.. ![]() ![]() Seni sorup durdular... ![]() Baktılar yoksun Burak kardeşimizin oltasına attılar kendilerini.. ![]() ![]() Neyse başka sefere beraber olta atabilmek ümidimiz ile.. ![]() Kal sağlıcakla.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bende orda olmayı çok istedim fakat işler ne yazıkki buna müsade etmedi. mırmırları yakalayan arkadaşıma helal ve afiyet olsun. birdahaki sefere inşallah bu mutluluğa bende dahil olurum. sevgi ve saygılarımla hepinize rasgelesin.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |