|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Öner kardeşim, hepsi birbirinden güzel,inan şu an yarım saattir resimlere bakıyorum.Ve her karede yaşamanın apayrı bir güzelliği vardır. Eline emeğine sağlık...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alkadar olduğun için teşekkürler Orhan... ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Önemli olan bu güzellikleri fark edebilmek.... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Doğaya karşı bir sempatim olduğundan güzellikleri göz ardı edemem doğrusu... ![]() Teşekkür ederim Hasan abi ![]() Abi çoktan beri yoktun bir yaramazlık yok demi ?
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben bile bakıyorum ve dalıp gidiyorum be Süleyman abi... ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öner abi hepsi çok güzel ya Eyvallah..
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Öner,
Sen balıkcısın ben fotografcı meslegıme goz dikme ![]() Emegine saglık hepsi birbirinden harıka fotolar doganın tum guzelliklerini yakalamisin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
VİP ![]()
|
![]() Öner kardeşim gerçekten çok güzel kareler.
paylaşım için teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalyadan Manzaralar | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 24-02-2007 23:45 |