|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sen bu ekibe yakışırsın kardeşim.sanada bir tişört ayarlayalım dilersen ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Miço ![]()
|
![]() valla cok sevınırım hasan abi süper olur
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Organizatör
|
![]() Walla tebrık ederim, ilk fırsatta soluğu deniz kıyısında alıyorsunuz helal olsun ama evli olanlar dikkat hanımlarınız boşarsa sizi yatacak yer temın ederım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() aramıza denk geldikçe senide katmak isteriz adnan abiii ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kamil abim maalesef paşa evet yok.. Zaten o gün sadece ve sadece bizler oraya Kahve içmeye gittik.. Ama bir tanede paşa olsaydı pek güzel olacaktı .. Neyse bir sonraki paylaşıma işaallah.. Alıntı:
Eh be süleyman abi alacağın olsun.. Neden gözlüklerimden kaçsınlar ki.. ![]() Senin teknede neden kaçamıyor o uskumru kolyozlar?? ![]() Alıntı:
Öner abi senin ve kamil hocamında kulaklarını çınlattık.. Kamil hocamla telden görüştük sende aramışsın ama telefonun çekmadiği yerlerde aramışsın görüşemedik.. İşaalah bu ortamı hep birlikte tekrar yad ederiz.. Katılımın için teşekkürler.. Alıntı:
Teşekkürler Veli kardeşim.. Sen nezaman geliyorsun.. Ne zaman dahil oluyorsun bu sohbete?? Alıntı:
Ne yapayım abi biliyorsun durumlarımı .. Gerçekten çook sıkıntılı idim.. Seninde kulaklarımdan çıkmayan senin sözün.. -Kardeş hava önemli değil gidelim dersen seni yanlız göndermem gelirim.. O yapılan kahve tek başına değil Dostlarla birlikte içilince güzel oluyor.. Bende katılan tüm dostlarıma Ve Kardeşlerime teşekkür ederim.. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet bende alınmıştım tekrar neden uğramadı diye.. Büyük geçmişler olsun kardeşim.. Allah beterlerinden saklasın.. Birdahaki sefere tanışmak üzere .. Kal sağlıcakla.. Alıntı:
O anları tüm ekip ve sizlerle tekrar yaşayacağız.. Ne kaldıki şunun şurasında tekne orguna.. ![]() Alıntı:
Haluk abi ben teşekkür ederim.. Hala bekliyorum o kahveyi beraber içmeyi.. Alıntı:
Uğur kardeşim teşekkürler.. İşallah dahada iyi raporlarla karşınıza çıkacağız.. Alıntı:
Alıntı:
Bende çok istiyorum beraber av yapmayı tanışmayı.. En kısa zamanda işaallah.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |