|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Bak şimdi gücendim. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tam yerine gelmişsin.Aramıza Hoşgeldin..Nerdeyse Urla bizim ekipten sorulur desem hata etmiş olmam herhalde..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin abi benimde sığacıkta küçük bi teknem var ama marifetleri büyük. Takıldığın yerler olursa bildiğim kadarını paylaşmak bizim görevimiz çünkü hayat paylaşınca güzeldir. Zaten paylaşmak için burdayız çünkü burası rastgelsin paylaşım sitesi. saygılar.
![]() |
![]() |
#14 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hoş geldin Alp kardeş.Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.. En yakın zamanda görüşmek ve beraber av yapabilmek dileğiyle
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alp abi ben sizin tekneyi tanıyorum, gördüğümde el edeceğim hiç kaçışın yok
![]() Tekrardan hoşgeldin abi rastgelsin
![]() |
![]() |
#17 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin ve o tarafların avcısı çok olan bir yere geldiğin için şanslısın bence.
Aradığın tüm cevapları seve seve paylaşacaktır tecrübeli arkadaşlarımız ve abilerimiz. Keyifli forumlar dilerim. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bizler senin kadar gözönünde olmadğımız için hatırlattım, zaten seni bizim camiada tanımayan yok ki ![]() Güzel paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum. ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bir gün içinde bu kadar geri dönüş
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgiler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10.12.2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 15-12-2008 08:58 |
29 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-12-2008 00:01 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |
urla balık avı | fluke78 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 26-01-2008 02:07 |