Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-07-2010, 18:17   #1
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın
tuncay sağol kardeşim.bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmusüleyman abi kızar bana yoksa sen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 05-07-2010, 08:00   #2
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tuncay sağol kardeşim.bu arada seni biz tekneci yapmıştık unuttunmusüleyman abi kızar bana yoksa sen tekneye yakışıyon bide ben tekne vercem onla balığa çıkarsın
HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2010, 17:31   #3
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
HASAN ABİM BENİM YAA SEN BENİ TANIYAMAMIŞSIN TEKNE İŞİ DE GÜZEL AMA O OLAY BAŞKA BİR DÜŞÜNCENİN ÜRÜNÜ ÖNCE ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRECEN BALIK AŞISI YAPACAN Kİ İLERİDE BEN BALIĞA GİDİYORUM DEYİNCE KARŞIDAN OLMAZZZZZ TEPKİSİ GELMESİNN:d:d:d:d:d BENDE ÖYLE YAPTIM ÇOCUKLARI TEKNE İLE GEZDİRİP BALIK SEVDASI AŞILADIM. Bİ NEVİ TATİL GEZİ AMAÇLI. KIYI BALIKÇILIĞIN DA ZEVKİNİ BİLMEYEN BİLMEZZZ OLTALARI SALLADIN MI SONRA BEKLEMEK KALIYOR TABİİ BEKLERKEN Kİ YAPILAN MUHAPBET MISIR SULTANIN DA YOK BİR DE KÖZDE KAHVEEE OHHHH ARDINDAN GELEN ZİL SESİ VE YİPPHUUUUUUUUU....
sen benle kıyıdan avlanmak istemiyonnnn KÜSECEĞİM SANAAA küssssssss
ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.

PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz
işte Tuncay biladerim sıra sende ben üzerime düşeni yaptım hatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek biraz paşa tutsun

Eski 06-07-2010, 09:20   #4
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.

PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz
işte Tuncay biladerim sıra sende ben üzerime düşeni yaptım hatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek biraz paşa tutsun

şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2010, 18:50   #5
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta
yok abim sen yanlış anladın tabiki bende latife ile karışık senin isteğine davet açtım hemde PAŞA TEAM seslenerek bi bak bakalım kaç kişiye yapılmış bu davet kahve pişirmek bizim guruptan yağız a ait tabi becerebilirse

sevgilerimle kardeşim.

Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları