|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Sizleri candan kutlarım.Fakat benim anlayamadığım, ben Doğa'yı göremedim.Galiba Emel hanım sen Doğa'nın yokluğundan faydalanmışsın.Sizleri tekrar kutluyorum güzel bir av çıkarmışsınız...Doğa'cıma slm..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Canım abim Emel ben ayıp ediyosun doğasız bi av olurmu hiç........Çipuraların yemini doga verdi oltadan ben aldım anlıycağın bu hafta şans benden yanaydı...msjın için tşk ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ablamada slmlar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() yinede tebrikler...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() doğru söylüyosun kardeşim galip abin ben biz emel ablanı resmen seyrettik balık şovlarını o yaptı ailede arasıra bu tip şovlar iyi oluyor çipura avcılığı aileye yayılması gerekiyo doğrumu darısı başınıza avlarınız bol olsun.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çok teşekkür ediyorum balıkların yakışıklığı umarım ileriki zamanda yani kasım ayınadoğru inan dahada iyi olacak herşey zamanında güzel inan o zamanı iple çekiyoruz ama şu var bu zamandada alına bilecek iyi balıklar bunlar sizlerinde şansı bol olsun bol bereketli balıklı günler diliyorum.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çanakkalenin balıkları gibi olmaz bunlar ama bizim sularımızın iyi balıkları sayılırlar bu zamana göre çok teşekkür ediyorum mesajınız için iri balıklar her daim hepimizin oltalarında olur inş.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
bu hafta sonu büyük tekne arıyoruz | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 07-08-2008 00:23 |
70 li yıllar en büyük anı.. | mufi | ANILAR | 6 | 11-01-2008 10:10 |