|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 03.12.2005 İzmir-Foça
Dört arkadaş tutuğumuz balık: 106 parça toplam. Foça'da ne kadar isparoz varsa yakaladık, gönül rahatlığı ile başka balık avlamaya gidebilirsiniz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
onunla başladık onunla bitecek şu 2 dize olayı tam ve net olarak anlatıyor. Isparozlar bitmez deniz bölünmez ![]() Ayrıca ben bir ısparoz fanatiği olarak ısparoz yakalamaktan çok keyif alırım hiç balık olmasada onlar eli boş döndürmez beni. Tebrikler
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mani güzelmiş
![]() ama yine de gönül mercan çipura ister gerisi bahane ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar gurbette olup bunu bile bulamayanlar var...Ellerinize sağlık,çok güzel balıklar...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert bereketli olsun kardeşim bizde bu hafta sonu hiç birşey yoktu.
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
bu hafta sonu diğer dostlardan gelen raporlara göre neredeyse tüm ege de balık namına kayde değer bir şey yokmuş,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu da amcamın bir süre önce çandarlı'dan yakalamış olduğu aşağı yukarı iki kiloluk levrek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Derya kuzusu maşallah.Şu levreğin duruşu bile asil arkadaşlar...
|
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Amca beyin mutluluğu fotoğraftan açık ve net şekilde anlaşılıyor
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Cok guzel balıklar tebrıkler
Bende kucukkene cok balıga gıttım yanı bendede var bıraz cekırdeklık ozaman anlamazdık ama babam benıde gotururdu ve eskıden cok balık olurdu sımdı nerde bıtırdıler hep ag atıyorlar ben ag ya cok karsıyım bır zevkımız var olta ıle balık tutmak onuda elımızden almaya calısıyorlar BURDAN YETKILILERE SESLENMEK ISTIYORUM TIRIVIRI GIBI AG SATISINIDA YASAKLAMALARINI ISTIYORUM....
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bunlar da Evladımız sayılmaz mı?. | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 17-02-2011 17:25 |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Abiler bunlar da benden. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 18-06-2006 18:03 |