Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi
Orhancım güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz balıklarda süper kutlarım seni ve tüm ekibi.Zaten Hasanla avlanmak bir ayrıcalık olsa gerek.Paylaşım için teşekkürler.
|
evet abi cok güzel bir hafta sonu oldu hasanla avlanmak arı bir güzellik
Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi
tebrikler orhan abi ben buradan fotolara bakıp yorum yaparken sen hasan abimi bulup paşaları çekmişsin helel olsun sana. tüm ekibi kutlarım afiyet bal şeker olsun
|
sag ol kardeşim güzel hahta sonu oldu benide paşacı yapıcaklar
Alıntı:
aacaipman tafarından gönderildi
super super super....vallahi de billahide bravo...Hasan Abi gitmis mi o mandagozler ordan 
sevgi selamlar
|
teşekkürler kardeşim iyi av oldu darısı sizin başınıza
Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi
Helal size be.Ne güzel bir av olmuş.Keşke bende aranızda olabilseydim.Allah muhabbetinizi ve şansınızı daim etsin..
|
keşke sende olsaydın hocam cok güzel vakit gecirdik iyide av oldu bu arada seninde kulaklarını cınlattık
Alıntı:
mehmetcelik33 tafarından gönderildi
abi ben size hayran kaliyorum super baliklar tutmusunuz ve ortam cok guzel gozukuyor rasgele devami gelir
|
ne yapalım kardeşim hafta sonu oldumu kalfa hasan hasan balık cıyla kacıyoruz bir yerlere
Alıntı:
kalfahasan45 tafarından gönderildi
Balıklar süper, ortam dahada güzel. İnşallah bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız. Adaş'ımı ve Orhan arkadaş'ımı candan kutlarım.
|
evet hasan abi bu hafta seni ektim galiba paşacı hasan la paşaya kactım degişiklik olsun dedim bu hafta senle her zaman gideriz sen oldumu ben zaten varim
Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi
Hasan abi, işlerden fırsat bulup en sonunda balığa çıkabilmişsin.
Tabi bunda, Orhan abi'ninde baskısıda olabilir.
Çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım.
Çupuralar harika.
Sohbet şahane.
Daha ne olsun, afiyet bal şeker olsun...
|
yok kardeşim hasan abi beni davet etti iyide oldu güzel bir hafta sonu gecirdik avda iyi oldu darısı herkezın başına hasan balıkcıyla av yapmak gercekten harika