|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İmza ayarlarımı isteiğniz gibi düzelttim.Benimde sizden isteğim bu şekilde satışa sunulmuş bir balık gördüğünüzde artık bütün balıklar bildiğiniz gibi markalı yada etiketli olduğundan bana özel olarak hangi şirkete ait olduğunu yazarsanız bizde bize düşen araştırmayı yapabiliriz.Bu tip bir yazı beyan ederken bence tam olarak emin olmadan yazmayınız.
Ömer yiğit Daştan Kızılırmak Su Ürünleri Üretim Müd. (Production manager) Su Ürünleri Mühendisi omer.dastan@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Yoğun sıklıkta pazar gezintilerimde rastgeldiğim bu olayın fotoğraflarını bir dahaki görüşümde mutlaka size ulaştıracağım. Pazarlarda markaların söylendiğini bugüne kadar görmedim satıcılar sadece balık halinden aldıklarını söylemektedirler. Büyük marketlerin kontrolleri gayet basit olabiliyor semt pazarları kanayan yaramız olduğunu düşünüyorum o yüzden böyle bir durumun olmadığını ne yazıkki söyleyemiyoruz..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
malzeme alırken aman dikkat edin | kekeme | Tanışma | 10 | 05-04-2009 02:45 |
Lütfen Biraz Dikkat Edin. | ufukbayram | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 02-06-2008 11:02 |
Anne Babalar Lütfen Dikkat! | er35han | SAĞLIK | 8 | 27-05-2008 21:23 |
tekne alırken nelere dikkat etmeliyiz? | makalele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 02-10-2007 15:09 |