|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() söylemeyi unuttum bizim taktik 20dk atış yapıp yoksa daha önceden avlandığımız diğer kayalıklara geçiyoruz.şu an 3 farklı kıyıdan atış yapıyoruz biri olmazsa diğerine geçiyoruz.koyun içine değil başlangıç noktasından açık denize olan yöne atış yapıyoruz.nitekim yasin 3 levrek 2 lüferi alırken benim sahtelerin hafifliğinden kaynaklı olarak rüzgarın dikine atamadığımdan paralel şekilde koya doğru attım.elde var sıfır.dalga kırılırken beyazlık bırakıyor süt gibi çok büyük bölümü o an takılıyor.birde dalgalı denizden ziyade bol çalkantı daha çok iş yapıyor.bi dahakine video çekeceğiz o zaman daha iyi anlatacağıma inanıyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
river2sea'nin levrek için ürettiği sahte ben üstteki iki tanesini kullandım.en üsttekinin ağzına kurşun kesip koydum ağırlaştı bayağı turna aldım gölde.denizdede çok iyi iş yapıyor.aksiyonu 10 numara biraz hafif ama şekl dolayısıyla iyi yol alıyor ...... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] pelikanın ucuz ekonomik ilk göz nurum ama artık kullanmdağım sahtem.çok hafif rüzgar arkanızda değilse yandınız.bu yıl sadece bir sefer kullandım 900grlık levrek aldım.altı kırmızı olanı tercih edin derim. ..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]river2sea'nin levrek için ürettiği güzel sahte,günün kahramanı.beyaz olan iğneler dağılana gagası kırılana kadar çok iyi iş yaptı.hemen altındaki sahteyle bir gün önce iyi bir levreği kaldırırken kalamanın açık olması nedeniyle yarığa düştü çıkaramadık.istoç remixonda fiyatı 10ytl civarı diğer renkleri denemedim.üstteki, iki renkten 4 tane daha aldım ![]() ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk ima sahtem ve en fazla para verdiğim sahtem.sabah gün ağarırken dev levrek tek kafa darbesiyle aldı götürdü.kalamayı açmayı unutmuşum ![]() ![]() ..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] strike pro'nun altı kırmızı olanını benim beyaz sahte gidince taktım bir iki iyi vuruş aldım bir ispendek kaçırdım bir tane yakaladım.pelikanın bir numara büyüğü gibi.daha ağır daha iyi yol alıyor. ......... ayrıca benim kullanmadığım ama yaisn'in bolca kullandığı rapala subwalker ve floating var hakkını vermek lazım.ben rapaladan tek sahte almak yerine river2seaden 2 sahte almayı tercih ediyorum ama rapala havada daha iyi yol alıyor hakkını vermek lazım.floatingle lüferde geliyor ayrıca.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Akın kardeşim bu rapalayı kullanırken kurşun kullanmıyormusunuz.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kurşun yok şamandıra yok öylece atıyoruz.sonuçta balık kıyıda bizde kıyıdan 5-6m uzaktayız.yani bulunduğumuz yerden 15m atmak yetiyor
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akın emeğine sağlık güzel kareler Levrekler bir harika bravo..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler gerçekten çok güzel olmuş.. Gerçekten çok yakışıklı balıklar.. Güzel balıkların devamını dilerim..
Bu arada 3 kiloluk olanı nasıl yediniz çok merak ettim bi tarif eder misiniz? ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() rapala bilgilerin için sonsuz teşekkür kardeşim bey yeni yeni kıyıdan levrek avı düşünmeye başladım. çok yararlı oldu saol iğnen keskin avın bereketli olsun
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler balıklar çok güzell nerden tuttunuz bu balıkları istanbul tarafına benziyor
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-yasin coştu | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 25-09-2010 09:25 |
levrek avı(yasin kardeşimle) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 18-09-2010 12:59 |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 98 | 15-07-2010 19:10 |
Levrek | mufi | Deniz Balıkları | 13 | 17-12-2009 09:21 |
Aramıza hoşgeldin Yasin | levrek | Tanışma | 3 | 23-11-2005 05:26 |