|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaynak suyunun niteliği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var. Öncelikle suyunuzdan 5 lt. alıp labartuvar tahlili yaptırmalısınız. Sudaki asılı madde, kimyasal nitelikler (Mg,Ca,Fe,N,No2,No3,P,Nh3,Nh4,HSO) gibi verileri almalısınız. Bulunduğunuz yerin en yüksek ve en düşük sıcaklıkları, kaynak suyunuzun ortalama sıcaklığı ve yıllık en düşük debi miktarı, su girişi ve çıkışındaki O2 miktarları, toprağınızın fitoplankton tutuşu gibi veriler çok önemlidir.
Bundan sonra tür seçimine geçebilirsiniz. Saygılarımla.
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhabalar | hepbakar | Tanışma | 4 | 17-11-2010 08:09 |
Merhabalar | alimurat | Tanışma | 9 | 12-04-2010 07:32 |
Merhabalar | scubaLaz | Tanışma | 7 | 07-04-2010 17:23 |
Kerevit avı | adolomorola | Su Ürünleri | 16 | 14-02-2010 14:12 |
Kerevit | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 2 | 11-07-2007 12:37 |