|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet simdi yaptim abi seyredebilirsiniz .. selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Valla bende sokarın etine bayılırım.Lokum lokum.Birçok balığa tercih ederim. Avı da güzel olur.Yakalanınca oltaya bi basar sanırsın 2 kg. balık geliyo. Ama çıka çıka el kadar sokar çıkar. Senden ricam takım hakkında detaylı bilgi verirsen sevinirim. Birde Fasiliste balık avına izin varmı;??Ben hiç gitmedim yer olarakta tarif edersen.Yani avladığınız yer olarak. Saygı ve sevgilerimle ..
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet fatih aynen dedigin gibi .. deli balik sokar , bi bastimmi sanki kuzu geliyor ![]() ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Yasin tebrikler bütün videolarını izledim alabalıklar dahil iyi bir calışma ve güzel yerlerde tatilini gecirmissin selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
karpuzkaldıran lara sarpa, sokar avı | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 16-10-2009 08:13 |
Sokar Balığı | ba-tu_han | Deniz Balıkları | 6 | 24-10-2008 09:07 |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
Sokar (siganidae) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 10 | 09-10-2007 16:59 |
Phaselis de Sokar Avi (Siganus luridus ) | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 20-08-2007 16:32 |