|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Arkadaslar ....
sizlere busene 2007 den izin görüntülerini sunmak istiyorum. Babamla beraber Kemer - Camyuvaya yakin 3 km uzaklikdaki Antik Phaselis koyuna gittik , Cocuklar denizde eylenirken bende babamla beraber Oltalari kaptigimiz gibi dogru koyun burnuna dogru yöneldik ve salladik rastgele diye ... [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() eline saglık güzel av olmuş
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yasin ortalığı bayaa kokutmuşun mangalda balık ile ,güzel olmuş güzeeeel.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yasin abicim balığı tutmuşsun tebrikler çok güzel ama o mangal fotoları bir yerini şişirir insanın
![]() Tebrik ederim bu antalyada sokar bizim buralardaki ısparoz gibi herhalde baya bol.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eyvallah tayguncugum aynen dedigin gibi , sokar baligini bu kiyi kisminda heryerde bulunuyor ... güzel isparoz da avladik .onlarinda resimlerini hazirliyorum , hele su video cekimlerini bi yükliye bilsem , cok denedim ama olmadi
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yotube.com a video eklemeyle ilgili bir yardım sayfamız vardı İshak abinin hazırladığı linki ekliyorum olmadı daha detaylı şekilde özelden veyaht mail ile yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize kolunuza sağlık abi.Çok leziz görünüyor arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi balıklar denizden öylemi çıktı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() şu deniz işini bi ben beceremedim
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() siz tutsanız+ben pişirsem..
hep beraber yesek ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
karpuzkaldıran lara sarpa, sokar avı | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 16-10-2009 08:13 |
Sokar Balığı | ba-tu_han | Deniz Balıkları | 6 | 24-10-2008 09:07 |
Sokar (siganidae) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 10 | 09-10-2007 16:59 |
Phaselis 08/2007 SOKAR AVI | BLACK SHARK | Videolar | 13 | 30-09-2007 06:20 |