|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaslar
Ve beklenen Videolar bitti ... simdilik sokar avi görüntüleri - Babam ve Ben ![]() ![]() selamlar - rastgelsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yasin 1971 Berlin/Almanya/Ankara/Kemer MUHTAC OLDUGUN KUDRET... DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR Bu mesaj en son " 29-09-2007 " tarihinde saat 08:27 itibariyle BLACK SHARK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yasin abi ağlamak istiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ayrica o yörenin tüm sahil kismi mavi bayrak altinda Ödüller almisdir - yani cok temiz . selamlar - rastgelsin
Yasin 1971 Berlin/Almanya/Ankara/Kemer MUHTAC OLDUGUN KUDRET... DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR Bu mesaj en son " 21-08-2007 " tarihinde saat 18:16 itibariyle BLACK SHARK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaslar ben o gördügümüz baliklardan yedim
![]() Gecen hafta bahsetmistim Kefalleeeer adli konuda.Iste ordaki baliklari bu baliklar ![]() Biz gurbet elde yilda birkac defa anca yiyiyoz Ömer AMcam sayesinde (Yasin Abimin babasi).... Siz orda her hafta cupra isparoz löpür löpür götürüyosunuz... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Malesef youtube den üyelik ismimi sildigim icin bu videolarda silinmis ... ama bende gene var bir ara tekrar yüklerim... kusura bakbayin lütfen .
selamlar
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
rauf abi selam .. ya inan kizdim youtuba sildim heheheh ama sorun degil abi ..videolar bende var , tekrar üye oldum. yakinda yaparim - bazen youtube den ayni IP adress üzerinden karisik sitelere ve videolara girmis bizim arkadas benim üzerimden bende kizdim sildim, sorun yok ama olsun dedim. ![]() ![]() ![]() selamlar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
karpuzkaldıran lara sarpa, sokar avı | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 16-10-2009 08:13 |
Sokar Balığı | ba-tu_han | Deniz Balıkları | 6 | 24-10-2008 09:07 |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
Sokar (siganidae) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 10 | 09-10-2007 16:59 |
Phaselis de Sokar Avi (Siganus luridus ) | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 20-08-2007 16:32 |