|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilker verdiğin linkte ;bachflohkrebse ismindeki karides görünümlüleri kuzey taraflarında , çapari yaparak mercan aldıklarını bir sitede okudum, fakat kendim deneme imkanı bulamadım, bir araştır belki işine yarar. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sagol cumhur abi ama bizim buralarda mercan yok sanirim ben en azindan biraz acemi oldugum icin pek bilgim yok zaten her zaman da gidemiyoruz baliga hollanda ya gidiyoruz baliga bu da her zaman gidememek demek ama havalar isinsin kendime bir gölde avlanma kagidi cikarticam o zaman her hafta giderim ama yinede sagol cumhur abi
rastgelsin
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sağol legend1907..Hayranlıkla izledim hepsini..
Uzmanlarımız,üstadlarımız kullanım alanlarını ve yararlarını anlattılar. Ben de şunu merak ettim:Bunlardan 80-90 tanesini bir tezgahta görsek,tezgah başındakine,''Usta bunlar nasıl pişiyor?'' demez miyiz.Ben kesin derim. ![]() Bunlara atlamayacak balığa da balık demem.. Buyrun: ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aziz kardeşim ;
Kopanisti peyniri ile kavun; en harika rakı mezelerindendir... fransızların Rokfor ya da kamamber peynirinine fark atar ![]() Çeşme Ilıca da Akbaykaldan bol miktarda temin edebilirsin... Ya da sakız a giden birine sipariş edebilirsen daha mükemmeline sahip olursun... ![]() Bilgilerine...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
viyanada av devam ediyor bakin bakalim adlari ne | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 01-05-2007 02:58 |