|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben de dört tekerli kullanıcısıyım.Trafikte dikkatsizlik,ışıklara riayetsizlik,özellikle okul önlerinde öğrenci çocuklara yol vermeyenler(yayalara),Bi de tabi ki cep telefonlarıyla konuşurken araç kullananlar beni çıldırtıyor.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() geçen sene ekmekle kıbrıs atmıştım, birden ekmek girdap gibi dönüp suyun içine daldı asıldım ve yaklaşık 1.5 kiloluk bir ahtapot çektim.
ilk defa ekmeğe ahtapot geldiğini gördüm. yer: izmir/mordoğan. mevsim: ekim
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Biz arkadaşlarla 2006 yılında Kemer / Kaş arasında bir tekne gezisine çıkmıştık, o gezi esnasından sanırım üç ağız köyü civarlarında yanımızdaki teknenin gövdesinde parlayan bir nesneye bayağı büyükçe bir ahtopat geldi kendiliğinden yapıştı, adamlar elleriyle ahtapotu yakalayıp akşama da karşımızda salatasını yaptılar, biz de neden bizim tekneye yapışmadı diye sızlandık durduk
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hafif olduğu kadar da lezzetli bir deniz mahsülleri salatası | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 9 | 04-08-2008 23:46 |
Ahtapot Türleri | katiti | Deniz Balıkları | 21 | 09-10-2007 17:09 |
Ahtapot Salatasi | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 7 | 13-09-2006 16:28 |
Alabalıklı Patates Salatası | uzman | Balık Yemekleri | 3 | 29-01-2006 18:10 |
Ahtapot Izgara | aserkansatı | Balık Yemekleri | 5 | 22-10-2005 05:50 |