|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Faruk çok çok teşekkür ederim. Çok değerli bilgiler vermişsin. Hatta birçoğunu uygulayacağım. Eminim burayı takip eden birçok insanın da ayrıca işine yarayacaktır bu bilgiler. Keşke stresi de yok etme şansım olsaydı ama neyse onu da balıkcılıkla yenmeye çalışıyorum.
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben koyunları saymaktan bıktım. artık çupraları, levrekleri saymak isterim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Organizatör
|
![]() Faruk harikasın ellerıne sağlık, akıllı yaşamak ve akıllı, sağlıklı yaşamın getirdiklerını yapmak ve ugulamak en güzeli tekrar emeğine sağlık .. uğur koyun yerıne çipuraları saymakta iyi bir fikir (karadamı denzin içindemı
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Karadan Adnan abi. Şöyle düşün; ben hiç olta atmıyorum, tamamen izliyorum. Kıyıya koyuyorum sepeti, onlar gelip içine atlıyorlar mesela. 1 çupra, 2 çupra, 3 çupra, 4 çupra..... Sonra sepeti denize geri döküyorum, bu sefer levrekler geliyor. Bu sürer gider böyle
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Adnan abicim çok teşekkürler, sizin gibi böyle sıcak kanlı abilerim bana destek verdikçe daha çok yazasım geliyor... Saygılar
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() faruk kardeş paylaşımın ve bilgilendirmen için teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Veli kardeşim elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoğun iş temposu, yeni doğmuş olan kızım ( Ada ) dan vakit kaldığı sürece elime telefonu aldımmı direk rastgelsin
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası'nda amatör balık avı | BARBAROS.T | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 24-01-2010 21:30 |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Anilarda Kalanlar ... Bölüm 3 | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 15-01-2006 17:11 |
Anilarda Kalanlar Bölüm 2 | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 14-01-2006 11:25 |
Anılarda Kalanlar 1.Bölüm | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-01-2006 05:19 |