|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi çok şanslıymışın attığın yer eski foça da ingiliz burnu diye geçiyor ve sığ ve çok taşlı bi yer iyi takılmamış oltan
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bu da bir nevi ustalık işi .. ![]() Bilmem anlatabildim mi ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() orda pek tutan olmuyor genelde kefal tutluyor orada şimdi liman yapıldı yeni herkes orda tıklım tıklım
![]()
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Ben balığa gitmedim Misafirlerimle keyif yapmaya gittim ama oltalarıda ıslatmadan olmaz diyerek attım.. ![]() ![]() Yani RASTGELDİ.. ![]() Böyle Rastgelmeyede Kurban olurum ben.. ![]() ![]() Kapişş.... ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Konu baya eski ama bende eski foçada avlanıyorum nerde avladığınızı söylerseniz çok mutlu olruum
![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati tebrikler kardeşim kısa günün karı buna denir çoktan beri paylaşımın yoktu özletmiştin kendini eline sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Misafir rızkı ile gelir 1'ini yer 9'unu bırakırmış. 3 tanesini denizden çıkarmışın abi az daha sabretseydin 6 daha eklerdin sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati tebrikler.
Hasta oldum senin tarzına ![]() ![]() ![]() Misafir varken bile deniz kenarında balık tutma hevesi. Tam da benim aklımdan geçenleri sen uygalamaya geçmişsin. Benimde Bayramda misafirlerim vardı ve deniz kenarında günü bitirmemize ragmen olta atmak nasip olmadı. Dahası oltalarımı arabaya bile koymadım. Şayet misafir varken denize olta atmış olsaydım HANIM eminimki beni rahat bırakmazdı. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
20.02.2009 Eski Foça | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 05-11-2011 20:00 |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |
29/05/2008 Eski Foca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 04-06-2008 16:06 |