|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese öncelikle merhaba foruma kayıt olalı 5dk veya 10 dk oldu forumu değişik yerlerine girdim sohpetleri okudum hoşuma gitti amatör balıkcıyım vede okadarda usta olmadım
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fatih kardeş öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Belirtmiş olduğunuz gölet İstanbul da galiba. 15 Hazirana kadar av yasağı olan bölgedesiniz.Tarım orman bakanlığı 2/2 sirkülerine bakarsanız orada avlanma yasağı başlangıcı -bitimi,hangi balığın bu uygulamaya girdiği vb.konuları göreceksiniz. Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Yasak olan tarihlerde avlanmanın olası bir kontrol durumunda cezaları bulunmaktadır o yüzden yasak olan avları kesinlikle yapmıyoruz gerek canlı hayatını korumak gerekse kurallara uymak adına bu konuda tedbirli oluyoruz..
Katılımlarınızı, paylaşımlarınızı bekliyoruz Fatih bey.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balık hakkında bilgisi olan.. | fart | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 26-01-2013 11:19 |
av bayiliği hakkında bilgisi olan | zayyy | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-08-2010 00:46 |
Bilgisi olan önersin ! | ADNAN | Kamışlarla İlgili Herşey | 22 | 10-03-2010 12:44 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |