|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 2 gün önce sabah 06.00 da uyanıp çıktım yollara.07.30 da oltamı denizle kavuşturdum.Özlemişler birbirlerini
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ramazan ASLAN İSTANBUL-1982 B rh(+) Bu mesaj en son " 20-10-2012 " tarihinde saat 13:37 itibariyle baypipo_tr tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Zargana yapisi geregi torpil gibi oldugundan avlanmasi en keyif verici baliklarin basinda gelir.Heleki igneye tutuldugu andaki sudan sicramalari vardirki buda avi zevkin doruguna cikarir.Zargana en cok kendi kuyruk alti eti ve kendi icerisinden cikan uzun barsagi nin igneye takilmasi ile tutulur.Tebrikler Ramazan iyi bir av olmus,rastgele...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kadir abi teşekkür ederim.Kesinlikle tutmasını en sevdiğim balıklardan birtanesi.Aslında turuncu ve sarı renkli ipeklerim de vardı ama hiç denemedim şansımı.ipekle ilgili tutuluyor diyende var pek fazla etkisi yok diyende.Bir gün de ipeği denerim şansıma.Sana da Rastgelsin abi her zaman.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balık afiyet olsun.İpek ipte denemenizi tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() birde yakaladıktan sonra 1.zargananızı onun kuyrukaltı yemini yapın sonucu görün ama daha küçük daha uzun yapın ayrıca .. bence iğneden kasıtlı kaçırmanız .. iğneyi büyütün 1 numara .. kaç numara iğneniz ? Bu arada benim av yaptığım foçada ingiliz burnu diye bir yer var orda zargana istilası var şu ara herkes en az 5 tane yakalıyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evren saolasın .Rastgelsin sanada her daim
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Saolasın Ege.Kullandığım iğne 10 numara ..bence kafi.. ama denemekten zarar gelmez bi numara büyütürüm.
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sonsuz tebrikler. "Bende amma anlattım yaw.altı üstü bi tanecik zargana değilmi." demişsin, bir zarganayı bu kadar keyifle anlatabildiği-n/miz için bizler amatörüz. Harikasın. Herdaim rastgele...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 10 NUMARA çok küçük cidden ben 8 numara kullanıyorum kendiminkine küçük derdim ..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bahadır Sarıca abi yorumun için teşekküler.amatör ruhuna deginmissin abi aynen katiliyorum.herzaman iğnen keskin şansın bol olsun.
Ege Demirağ kaptanim verdiğin bilgi için çok sağol.iğneyi 8 numara yapicam.inşallah bir adet rekorunu kiracagim. :-)
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Bir Tane de benden | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 15:47 |
bir tane daha | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 13:15 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |