|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uzun zamandır beklediğimiz trançalar baharın gelmesiyle yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Herkese rastgele. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 24-03-2011 " tarihinde saat 21:27 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler hemşerim süper avlar...
Bizim oralarda bu kadar iyi balıkların olduğunu bilmezdim..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler balıklar çok güzel görünüyor
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sığacıklı abi cok güzel balıklar..
imza ayarlarınızı yaparsanız siye daha iyi hitap etmiş oluruz.. avlanma şekli ve başvurulan yem jig vs anlatırsanız seviniriz.. daha iyi avlara inşallah ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel balıklar.
Keşke anlatımda, balıklar kadar güzel olsaydı. İmza ayarlarınızı ve bu güzel avın hikayesini anlatırsanız çok memnun oluruz. Özellikle avlanma şeklini...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aman aman aman !!!!
![]() Çok çok tebrik ediyorum, bereketli avların devamının gelmesini dilerim. Rüzgar durumunu dikkate aldığımda, sanırım bizim teknelere göre daha korunaklı ve profesyonel bir tekne ile çıkıyorsunuz. Bu bolluğun bir tanesinin bize de nasip olması dileğimle ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() bu nasıl bir kırmızıki?anlayamadım.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu balıklara ve avı yapanlara verilebilcek en iyi cevap ![]() ![]() bizler amatörüz ordakilerin birtanesini tutsak torunlarımıza anlatıcak güzel bir hikayemiz çıkar. ![]() ne diyelim avlarınızın bereketi bol olsun ![]() ordakilerden bi taneside bizlere denk gelsin. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ediyorum keşke avı biraz anlatarak heyacan katsaydınız dip sırtısı galiba
kaç m den takım ? biraz açıklama bekliyoruz
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kutluyorum şahane balıklar bunlardan bir tanesinin bizede uğramasını dilerim avın şekli hakkında da bilgi verirseniz seviniriz
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bereketli olsun reis bende diğer arkadaşlar gibi avlanma şeklini çok merak ediyorum tüm avcı dostlarımıza böyle güzel balıkların nasip olmasını diliyorum saygılar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-09-2010 15:09 |
İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet) | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 23-06-2010 20:11 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |