|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet Arkadaslar bu kasik sistemi belki herkeze hitap etmeye bilir
lakin cok iyi bir sistem oldugundan sizlerlen paylasmak istedim. Kisaca : Kursunumuzun arkasindan suda hizli cekerken hava baloncuklari olusuyor ve Sis baligi bu sisteme kesinliklen hayir diyemiyor. 5-10 gr.arasi kursun takin [ ![]() ![]() Rastgele
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Şenol Bey,vermiş olduğunuz sistemi, denizde kara kıyı sırtı çekerken deneyeceğim,aşağıda 250 gr. lık denize uyarlanmış hali.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() Selam arkadaşlar,
cuma günü vakit bulduğumda kurşunlu rapalayı, biraz dahada değiştirip bitirdim,ardından devam edip bir tanede,çocukların süpriz yumurta oyuncak kapakları ile fotoğraf film kutusunu birleştirip içinede bir tane yanıp sönen ışıldak koydum,gaga kısmınında orjinalinden kalıp alarak çelik macundan şekillendirip ekledim,yüzüşlerini denedim ve kendi eksenleri etrafında dönmeden harika hareket ettiler,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Alttaki rar uzantılı dosyaya da kısa da olsa nasıl yanıp söndünü izlemeniz için avisini ekledim.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Abi döktürmüşsün yine, ellerine sağlık
![]() ikincisi içinkafamda şöyle bir soru var: tamam bunun yanıp sönmesi balığın merakını cezbedip yanına çekecek ama sonra balık ürküp yeme atlamayabilir gibi geldi bana. sonuçta çok doğal bir hareket değil... denemenin sonuçlarını merakla bekliyorum abi...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sübye ve kalamar bu ışıklı zamazingoya çok feci atlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
STOP - STOP - BU BALIK NE BALIGI - bilen yazsin | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-10-2007 20:21 |
Bu Balik Ne Baligi ? | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 23-08-2007 18:21 |