|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam Arkadaslar ... Youtube yi gezerken bu filme rastladim ve hem gülmekden kendimi tutamadim hemde hayretler icinde seyrettim. Alanya Gazipasa da bu baligi yakalamislar , baliga SIRTLAN veya deniz ASLANI diye hitap ediyorlar ... ben derin su Turnasina benzettim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu linke bir bakin aceba bu balik mi ? hem tutan ayni eski türk filimlerindeki ilyas salmana benzettim foter ile beraber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rauf abi sen Alanyadansin ..hic duydun böyle birsey ? selamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() evet yasincim aynen yerli film senaryosu. birde arada malum türk işi küfürü basıyor balıga..
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Evet yasin işte size gercek bir alanya gazipaşa yöresi türkcesi!küfürleriyle tekmili birden sanmayınki sadece bu olaya özel bir konuşma!genelde iki üc kelimeden sonra mutlaka edilmesi gereken!!bir kelime A...K..M garip ama maalesef gercek
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço
|
![]() Yasin gerçektende çok güldürdün beni sağolasın,tuttuğu balığa küfreden ender bir balıkçı sanırım,ama bu bize özgü,küfürü sevgi sözcüğü yerine kullanıyor.
selamlar.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
evet murat abi aynen öyle ... sen yorumlari okudunmu o videonun ?? puahahahahahahha halen gülüyorum ..ahhahahah ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi video olay ama yorumlar daha beter olay
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() barakuda veya tuna çeşidi olabilir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yemyeşil bir balık? Bilen var mı? | novno | Deniz Balıkları | 5 | 29-10-2011 15:47 |
Bu Balik Ne Baligi ? | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 23-08-2007 18:21 |
Sis baligi | engizlim | El Yapımı | 6 | 06-03-2006 03:12 |
Bilen Var Mi? | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 11-11-2005 12:01 |