|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Zamanı gelmişken
![]() Malzemeler: • 400 ml. Soda • 10 gr. Karbonat • 1 çorba kaşığı Tuz (bulamaç için) • 300 gr. Un • 800 gr. Kalamar (1 cm'lik halkalar halinde) • Sıvıyağ • Bademli Tarator • 18 dilim tost ekmeği (kenarları alınmış) • 625 ml. Süt • 4 diş dövülmüş Sarımsak • 1 çorba kaşığı Tuz • 1 çorba kaşığı beyaz biber • 125 gr. çekilmiş Badem • Limon Yemeğinin hazırlanışı: Sodanın içine karbonat, tuz ve unu katıp iyice karıştırın. Sodalı bulamacı serin bir yerde 1 saat dinlendirin. Bademli taratoru hazırlamak için, tost ekmeği içini süt ile iyice ezerek pütürsüz bir bulamaç haline getirin. İçine yavaş yavaş zeytinyağını ilave edip, iyice yedirin. Sarmısak, tuz, beyazbiberi de katıp karıştırın. En son olarak çekilmiş bademi ekleyip iyice karıştırarak taratoru tamamlayın. Kalamarları sodalı karışıma bulayıp, fazlalıklarını silkeleyin. Sıvıyağ ile derin yağda kızartın. Taratorla beraber servis yapın.
__________________
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstad döktürmüşün yine tarif için teşekkürler,kayıt altına alındı.
![]()
__________________
Önder ALTAN 1963 İŞİ /MEMLEKETİ/ EVİ MANİSA/ iZMİR /ÇANDARLI
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() '' Bademli ''Tarator ilgi çekici geldi.Paylaşım için teşekkür ederim Erol Ağabey.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Organizasyonda herkes kalamar avlayacak bu gidişle
![]() Kalamar tarifleri bollaştı ![]() Teşekkürler Erol abi ![]()
__________________
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Teşekkürler canım abim emeğine sağlık...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık Avı Tarifi | HALDUN YALIMLI | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 11 | 05-11-2010 21:19 |
14 Ağustos Dikili-Bademli Akşam Suyu | hasanova | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 22-08-2008 21:30 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 13-12-2007 00:03 |
Lampuka Pişirme Tarifi | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 12 | 31-10-2007 17:06 |
Barbunya Tavası | Bir Dost | Balık Yemekleri | 3 | 15-10-2007 00:49 |