|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir hafta sonunu çok güzel insanlarla geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.
![]() Onur hocamla çok önceden başlayan dosluğumuz vardı ve yine onun sayesinde çok değerli Samader üyelerinle tanışma fırsatımız oldu hepsi birbirinden değerli bilgi ve tecrübe erişmiş insanlar,çok güzel bilği paylaşımı yaşadık,anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık... ![]() Böyle güzel dostlukların her daim hepimizin yaşaması dileklerimle.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 08:14 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Mesajdaki Resimler ilk mesaja alındı.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() nereden yazmaya başlayacağımı hiç bilmiyorum inanın ki
![]() geçmiş yıllara dayanan bir dostluk... Sakarya,Kocaeli, Manisa, İzmir 'deki arkadaşları bir araya getirmeye bir sebep oldu... iyi de oldu hani... çok özlemişim bee!!!!... olta atmaya bile gerek duymadım dostlar...zaten en büyük balığı yakalamışız biz daha ne gerek... ilk kez gördüğüm abilerim ile bile o kadar kaynaştık ki...o kadar samimi sohbetler oldu ki gerçekten de anlatılmaz yaşanır... Ben güvece kalkamadım gece ama sabah Hasan abimin hazırladığı kızarmadan yeme fırsatını buldum ![]() ama asıl önemlisi "Tadı yüreğimde kaldı, bu İzmir seferinin"... buradan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dostlar...başladık bu işe gerisini her yıl düzenli getiririz inşallah ![]() bizler de sizleri Sakarya'da ağırlamaktan büyük onur ve keyif duyarız ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 20:55 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paşa da paşa ama. Bunu geçelim, onu her daim yakalıyorsunuz zaten. Önemli olan şehirlerarası dostlukların en güzelini yakalamış olmanız.
Tanrı bu güzelliklere güzellik, dostluklara dostluk katsın. Her şeye, her şekilde rastgelsin diyorum.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() gene herzanki gibi müthiş dostluk ve kardeşlik çerçevesinde avınız gerçekleşmiş herzaman böyle güzel dostluklarla geçmesi dileğimle
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 20:59 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Bu sefer iki Güveç kurufasulye vardı.. ![]() Kaçırdın abi .. ![]() ![]() Alıntı:
Tüm dostlara bende teşekkür ederim.. En kötü beraberliklerimiz böyle olsun.. Alıntı:
Gece yarısı tek başına o kadar yolu gelip ortama katılman bizleride memnun etti .. Çekirgeni hiç merak etme.. Suyu almış o .. Biraz daha intibaka ihtiyacı var ama. Bir iki de Paşa çektimi eliyle O zaman seni her hafta arar hadi gidelim diye.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Sizler kadar değerli bu işe gönül vermiş hakkını vererek avlanan dostlarla tanışmak ayrı bir zevk .. Yine bekleriz.. Memnuniyetinizi üzerine basa basa belirtirken tekrar bir söz söylemek isteriz tüm arkadaşlar adına .. SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK AF OLA... Alıntı:
Sizlerle tanışmak çok güzel.. İyiki varsınız iyiki tanışmışız.. Bir merak ancak bu kadar güzel dostluklar doğurabilir.. Tekrar görüşmek beraber av yapmak dileklerimle.. Alıntı:
Başka bir zaman başka bir yerde hep birlikte olmak dileklerimle.. Alıntı:
![]() Sen ne zaman gelirsen kaçamak yaparız .. ![]() Yemede para vermez sendeki anakondalarla avlar onları zaiii etmeyiz .. ![]() ![]() Telefonla hem akşam hem sabah görüştük sende orada gibiydin.. ![]() Senin kerterizinden 2 paşayı kıyıya alıverdim.. ![]() Geldiğinde içtimada eksik paşa çıkarsa bilki onları ben aldım haberin ola.... ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Tam bir belgesel olacak o anları sizlere yaşatacağım.. Videolar uzun olduğundan 1-2 gün zaman alır.. Eeeeeeeeeeeee rejisör olmak biraz zor montajlar zaman alıyor.. Alıntı:
Senin eksikliğini aramadım desem yalan olur.. Keşke katılabilseydin.. Herşey çok güzeldi inşaalah başka sefere.. Alıntı:
![]() anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık... ![]() Ne zaman yakaladın insan bir seslenir.. Sizin oradan ayrılmayışınızın sebebi bumu.. Alacağın olsun.. İlk karşılaşmamızda bunun hesabını sorarım sana.. ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Kardeşim bu Tanışma ve dostluk ortamına temel olduğun için ayrıca teşekkür ederim.. Sağlıcakla.. Alıntı:
Allah (c.c) Bu huhabbetten bizi mahrum etmesin.. Balık herzaman ama bir gölün kıyısında ama bir deniz sahilinde bulunur.. Sloganı biliyorsun haaa... bu arada bizim sakızlının namı Sakaryalara kadar uyaştı haberin ola.. ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Kerem seni o ortamda görmek bizi memnun etti.. tekrar görüşmek üzeri Videoyu bekle seninde yerin var.. Alıntı:
Mashar abim o fotolardaki güzellik sizlersiniz .. Siz olmasanız onlarda olmazdı foto sadece araç.. Gecenin bir yarısı elinde tatlılarla mekana gelmek büyük fedakarlık .. Tekrar tekrar sanada teşekkürler.. Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 08:13 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir buluşma olmuş. Devamı da bekleriz..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut | serhatengin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 53 | 10-03-2011 16:25 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |