|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlginç bir tarif. Limon suyu içerisindeki laktik asit sebebiyle profesyonel aşçılar tarafından kırmızı etin terbiye edilmesinde kullanılır. Eti yumuşacık yapar. Laktik asit yağları çözdüğü için et dokusundaki yağları çözerek etin kendini salmasını sağlar. Ben balık etini terbiye etmede kullanıldığını ilk kez duyuyorum. Bir tek buğulama'da limon kullanıldığını biliyordum, hamsi buğulama ve sardalya buğulamada balığın liğme liğme olmasını sağlıyor. En kısa zamanda deneyeceğim.
Paylaşımınız için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık Pişirme Teknikleri | kral dolmuşcu2 | Balık Yemekleri | 9 | 25-04-2010 15:51 |
Balık pişirme teknikleri | levrek | Balık Yemekleri | 6 | 22-02-2010 08:33 |
Ahtapot Ayıklama ve Pişirme | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 4 | 25-11-2008 10:10 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 19:10 |
Lampuka Pişirme Tarifi | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 12 | 31-10-2007 17:06 |