|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bendeki fotoğraflarıda ekliyorum.Şahane bir ziyaret oldu.Bol sohbet,bol neşe oldu.Herkese daha güzel günler dileğiyle.Yine bekleriz....
Hasan abi yazdıkların için teşekkürler,ama senin ağırlamandanda memnunuz, aklına gelenleri sil... ![]()
Kamil Bu mesaj en son " 04-04-2011 " tarihinde saat 17:43 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hasan abi inanki buraya gelen dostlarımız akşam oluyor,gün kararıyor,gitme vakti yaklaşıyor ne çobuk geçti saat diye dert yanıyorsa bu onların çok iyi vakit geçirdiklerinin bir göstergesi olarak beni dahada mutlu ediyor,bizler elimizden gelen en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz dostlarımızı egerki onlar mutlu oluyorlarsa inanki bizler dahada mutlu oluyoruz. Tüm dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir ara Hasan abi ortalıktan kayboldu.Ama benden kaçmaaaazz.Bir baktım bekar kızların bez bağladığı ağaçları bulmuş,dilek tutuyor.Usulca sokuldum dinledim.Ama bu bende kalacak.
![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() öner abi paylaşım süper olmuş hasan abim benim kızı unutmuş söylemeyi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasanım Orhan biraderim iyi ki geldiniz sayenizde hep birlikte güzel bir gün
geçirdik Önerim paylaşım için eline sağlık Kamilim seninde eline sağlık keza manisalılarında ..iyi ki varsınız...
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abicim bende şans yok
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hasan kardeşim yazındaki teretdütler bizleri üzer sizler gibi gönül dostlarımızın ziyaretleri bizleri onure eder,kapılarımız ardına kadar açık herzaman bekleriz.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() selam dostlar keske hergünümüz böyle olsa tertibim bizdost larımızı misafir etmekten
gurur duyarız ve herzaman beklerizz
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() pazar günü canım sıkılıyordu hasan biladerimi aradım ben manisaya gidiyorum hadı gel dedim sag olsun kırmadı süpriz bir ziyeret yaptık iyikide yapmışızcok iyi vakit gecirdik hem doslarımızı gördük nasıl vakitin gectigini anlamadık bir baktık saat 10 olmuş sag olsunlar bizi cok iyi agırladılar hepsine cok teşekkür ederim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Ekibi Çandarlı avı | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 04-01-2011 11:34 |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Manisa | orhan yıldız | TATLI SU AVI | 6 | 29-08-2010 12:39 |
Manisa | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 20-07-2010 21:16 |