|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Recep abi, yaptığım paylaşımlar ile siz dostlarımın yüzlerinde azıcık dahi olsa bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana... ![]() Ayrıca, benim yaptığım yakıştırmayı beyendiğiniz için teşekkürler...Benim payaşımlarımı izledikçe benim ekip arkadaşlarımın yaptığı yakıştırları da duyabilirsiniz.. Mesela sevgili büğümüz Ertaç hocam, mercan a asla mercan demez...O'na pembe/beyaz ım diye hitap eder... ![]() ![]() Ben ise mırmır a , denizlerin masum yüzlü delikanlısı derim hep...
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 23-11-2011 " tarihinde saat 09:41 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: harf hatası düzeltildi |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşi ehline teslim etmek bu olsa gerek | Ahmet TARİH | Videolar | 2 | 31-08-2011 19:29 |
Çeltik tarlası balıkçılığı | Kamil ESEN | Su Ürünleri | 8 | 22-03-2010 16:53 |
Sarımsak Tarlası | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-03-2010 13:05 |
Buyrun burdan...Yoruma gerek yok...... | Kamil ESEN | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 23-02-2010 16:39 |
Dog Attack Shark (Kakıça ne gerek varr) | oguzkurt | Videolar | 4 | 23-08-2007 11:29 |