Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi
Tamer tüm rapor ve resimler için çok teşekkür ederim...Ancak bizim Marmara Denizi'nde bu renkte İskorpit çıkmıyor...Koyu kahve renginde çıkıyor...Herhalde suyunun kalitesinden vede tuzluluk oranından olsa gerek.....Haydi iyi yıllar vede RASTGELSİN...
|
Üstadım iskorpit konusunda pek bir bilgim yok dediğiniz gibi bölgesel farklılıklar olabilir.Sizlere de rastgelsin,iyi yıllar.
Alıntı:
Raif Yelkenci tafarından gönderildi
Tebrik ederim az ama öz bir av olmuş.
|
Raif bey teşekkürler size de rastgelsin.
Alıntı:
cngerol tafarından gönderildi
balıklar kesin sizden kaçmıştır. önceki avlarınızı hatırlayınca direk aklıma bu geldi 
şaka bi yana bu avda kısmetiniz bu kadarmış. tebrikler
|

Teşekkürler,o günlük kısmetimiz bu kadarmış,inşallah daha iyileri hepimize nasip olur.Rastgelsin.
Alıntı:
ejder_balikci tafarından gönderildi
Avlar kardeşim sığacık benden soruluyor bilmiyormusun  ) insan buraya kadar gelirde beni bulmazsa olacağı bu. şaka bi tarafa benim sığacıkta yaklaşık 40 a yakın taşı biliyor olsamda balık yakalamakta bayağı bir zorlanıyorum. paylaşım için teşekkürler.
|
Mustafa bey sizi daha önce, Süleyman abi benim adıma aramıştı olmadı bir şekilde.Ama Allah ömür verdikçe bizler balık tutmaya oralara geleceğiz.Sizinle ava gitmeyi çok arzu ederim.Rastgelsin.