|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sadece bizim teknede sanırım 60 parçaya yakın hanos vardı...yani hanos tarlasının bağcıları bizdik o gün...
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Keyifli bir olduysa gerisinin hic de onemi yok diye dusunuyorum.
![]() ![]() Yuklediginiz adresin ne oldugunu gorebilmek icin, alinti yap' a tiklamama ragmen fotograf IMG' i ya da herhangi bir sey bile gorunmuyor. Oysa baska topiclerdeki fotograflari gorebiliyorum. Nedenini bir turlu cozemedim. Sevgili modlardan yardim rica ediyorum. Nede olsa fotograflar, topic' lerin tadi.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok kıskandım çokkkkkkkkkkkkk. keşke orada olabilseydim. sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Bol ''Kokar çuprası'' ağırlıklı olmak ile beraber bayağı güzel ve neşeli bir av olduğunu resimlerinizdeki yüz ifadelerinizden anlıyorum.Hele Onur'un adeta gözlerinin içi parlıyor.Tago'm geçmiş olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Organizatör
|
![]() Evet tago okadar ısrarıma rağmen bir çekim yapmadın alacağın olsun, ama yinede onurun arkasından sırtımı gördüm bununla yetindim bu seferlik
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi sen hiç merak etme...Bir dahaki sefere şayet ahtapot tutacak olursan kesin çekicem abicim...Ama tekneye kepçeyle alman şartıyla...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim,ben gülmiyimde kim gülsün..? Birincisi ilk tekne tecrübem,ikincisi ilk seferde fangrilerle tanışmak şerefine nail oldum,üçüncüsü ve de en önemlisi böyle güzel insanlarla belkide hayatımın en güzel günlerinden birisini yaşamış oldum...İnşallah sizinle ve diğer abilerimle de böyle güzel günler yaşamak nasip olur...
![]()
Bu mesaj en son " 13-12-2006 " tarihinde saat 09:31 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Organizatör
|
![]() onur , bak affetmem walla raketle bile olsa alırım içeri tekneye
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
26 Kasım 2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 08-12-2006 21:43 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |