|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi hasan abi sabırsızlıkla bekliyoruz. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Hasan kardeşim, Karareis hem avlak için hem piknik için hemde kamp için idaal bir yer.sen zaten bulursun güzel yerleri....Ama kardeşim benim bir sorunum var,ben karadan olta atmayı unuttuuuumm...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi, çok güzel bir yer Karareis nasip olursa güzel bir gün bizi bekliyor.
Gece gidip Serkan Kardeşimizin çayını içip bol bol sohbet ederiz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abi,çay varsa bende gelirim.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Evet arkadaşlar Karareis benim ilk göz ağrımdır..
Sanırım Nisan ayı oranın tam verimli çağı .. İşaallah tüm RASTGELSİN AİLESİ güzel bir organizasyonda orada toplanır, Güzelbir gün ve av yaşarız.. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum o anı.. Bu mesaj en son " 14-01-2010 " tarihinde saat 11:10 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Oraların kerteriz haritaları elimde.. ![]() ![]() Evet hasan abime bakma sen .. O gün gelince kendi karada gezecek olta atmaya fırsat vermiyeceğim ona ben.. Çünki Misafirlerle ilgilenecek o... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizede ortamkalacak PAŞALARI biz yakalayacağız.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |