|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben insanlara yaptıkları yanlışları yazıyorsam eğer, bunu bütün herkesin yararı için yapıyorum, asla ortalık karıştırmak gibi bir düşüncem olmadı olamazda. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Umarım size cevap olarak yazılan bütün mesajları okumuş ve anlamışsınızdır. Bu şekildeki uyarınızın amacını hiç birimiz anlamış olmasakta sizi saygıyla karşılıyoruz. Manisa grubunun oraya verdiği zararı temizlemek içinde olsa biz orada ortak bir av için buluşacağız ![]() Saygılarım, sevgilerimle.. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Benim kimseye suçlamada bulunduğum falan yok, istersen ilk mesajımı bir daha sakin kafayla bir oku. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Her halde gözden kaçırdın. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ancak ben bir antalyalı olarak cevrecılık ve balıkcılık konusunda yapmış olduğum yanlışları hasan bey sayesinde öğrendim ve kendisinden faydalanarak kendimi dahada geliştiriyorum. hasan bey eğer bizimle paylaştıkları yanlişsa ben burda bir sorun görür, sizinde bu gibi organizasyon yaptığınızı düşünerek doğru yapmamanızı, hasan abi gibi yanlış yapmanızı tavsiye ederim ![]() hani bir şarkı vardı ya.... ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Şu Manisalılara söz atan kişiye soruyorum
Gerçi bu kadar eleştiriye karşı benim sözüme cevap yazamayacaktır belki çünkü olurlu bir kişiyse bu kadar ona karşı çıkan kişilerin arasında duracagını sanmıyorum yaaa neyse önemli değil ama ben onun kim oldugunu çok iyi tahmin diyorum ve gün gelirde bir gün karşılısırsak bunu yüzüne karşı söylemekten çekinmem merak etmesin. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |