|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Rastgelsinliler,
Böylesine sıcak karşıladığınız, yeni ve gönlü genç üyeniz olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmeden yapamayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.Benim internette ilk yazdığım siteninde sizlerinki olduğunu belirtmeliyim.Şimdiye kadar hep pasif kaldım. Sadece okumakla yetiniyorken beni deliğimden çıkarttınız.HEPİNİZİ azmağa 'bostanlı balıkçı barınağı' çaya davet ediyorum. BEKLERİM .Rasgelsin.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yolumuz düşerse çayını içmeye geliriz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu arada tekne çok güzel görünüyor, tam balıkçı kayığı. Allah güle güle kullanmak, güzel balıklar yakalatmak nasip etsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
serkan amca sudak için yardım... | genc balıkcı tunahan | TATLI SU AVI | 6 | 12-06-2007 13:57 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |