|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#131 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#132 | |||
Kaptan
|
![]() Evvet arkadaşlar..
Yokmu ben geliyorum..İsmimi yazdırmak istiyorum diyen.. Bakın 100. katılımcıya 1 ay boyunca kahvede çay kahve beleş.. ![]() Sonra vay efendim ben duymadım görmedim demeyin haaaa... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#133 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Son durum 89 kişi .. Haydi bakalım 100. kim olacak.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#134 | |||||
Kaptan
|
![]() yüzüncü kişiye söz
![]() ![]() tabi tutabilirsem ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#135 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ben 99 olasaya kadar bekleyeyim o zaman garanti bir paşayla döneriz en azından...şaka bir yana benide ekleyin ...nasip olursa bende geleceğim..
![]() |
#136 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ya Gözümden Mi Kaçtı Bilmiyorum Fakat Adresi Göremedim Özelden Veya Burdan Yardımcı Olursanız Sevinirm.
|
|||
![]() |
![]() |
#137 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle Herkse Selamlar Saygılar.
Böle Organizasyonlar Düzenlemenizi Çok Beğendim Ve Taktir Ettim. Ellerinize Sağlık. Forumunuzu Gezdim Dolaştım Ve Beğendim Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim. Bu Organizasyonda İlk Paşamı Çekeceğim İnş. Şimdiden Herkese Rastgelsin ..!
![]() |
#138 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ancak sizde forum kuralları gereği imza ayarlarınızı tamamlayınız.. Hitapta kusur etmeyelim.. Alıntı:
# Erkan TEZCAN (Erkan35) # Sabriye TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Burak TEZCAN(Erkan35 Ailesi) # Şenay TEZCAN(Erkan35 Ailesi). Evet beyler listede zaten adlarınız var.. |
|||||
![]() |
![]() |
#139 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#140 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sanırım Yanlış Anladınız
![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |