|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi hasan abi sabırsızlıkla bekliyoruz. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Oraların kerteriz haritaları elimde.. ![]() ![]() Evet hasan abime bakma sen .. O gün gelince kendi karada gezecek olta atmaya fırsat vermiyeceğim ona ben.. Çünki Misafirlerle ilgilenecek o... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizede ortamkalacak PAŞALARI biz yakalayacağız.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() havalar duzelse gıtmek ıstıyorum
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan Abi paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Hasan kardeşim, Karareis hem avlak için hem piknik için hemde kamp için idaal bir yer.sen zaten bulursun güzel yerleri....Ama kardeşim benim bir sorunum var,ben karadan olta atmayı unuttuuuumm...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Abi, çok güzel bir yer Karareis nasip olursa güzel bir gün bizi bekliyor.
Gece gidip Serkan Kardeşimizin çayını içip bol bol sohbet ederiz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abi,çay varsa bende gelirim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |