|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramızda şair olan var mı?Gerçi her Türkün 3 ünden 5 i şairdir demişler(tam bilmiyorum sözü kusura bakmayın) ama gerçek anlamda şiir yazan var mı?Nereden esti diyebilirsiniz çünkü ben şiir yazarım.Birinciliklerim oldu hatta yerel bir edebiyat gazetesinde şiirlerim çıktı falan.Eğer aramızda böyle kişiler varsa tanışmak isterim.
Size gazetede çıkan şiirimi sunmak istiyorum. Çanakkale. Çanakkale'de iki şehit anası ağlıyor Gözlerinden Türk bayrakları damlıyor Buram buram kan kokuyor Haret kokuyor Çanakkale boğazı. Bir Mehmed'im kolundan vuruldu Kan aktıkça göz yaşları duruldu Gözyaşları duruldukça ben ağlıyorum Çünkü Vatanıma aşklı canlar sunuldu. Top sesleri susuyor bir ara Anzak geliyormuş namluları kara Bir tüfeğe üç asker ama Ben Türk'üm Türk askeri korkmaz ana. Eğer vatanımı kaptırırsam düşmana Çocuklarıma anlatma beni al yazmalım Eğer yanaşırsa halkım caymaya Onlara Çanakkaleyi anlat... Yunuscan KONYAR 2005 Herşey gönlünüzce olsun.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilgisi olan önersin ! | ADNAN | Kamışlarla İlgili Herşey | 22 | 10-03-2010 12:44 |
Şair Eşref'e dair | santor | ANILAR | 11 | 22-01-2010 16:05 |
Bir Fikri olan varmı | Gazi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 06-02-2008 09:29 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |