|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam sevgili dostlar,
işlerimin yoğunlaşmasından kısa bir süre önce fırsatını bulup sevgili Hakan abimin teknesiyle Çeşme adaları civarında sevgili kardeşim Onurla birlikte yaptığımız bu güzel avdan iki kareyi sizlerle paylaşmak istedim. Kusuruma bakmayın fazla resmim yok şansızlık onurunda benimde şarjımız bitti ancak bu iki kareyi alabildik. malesef şansızlıklarla başlayan bir av oldu ama sonu mutlu bitti. ilk başta teknemizin aküsünün bitik olması,gece yarısı yedek akü arayışlarımız,ardından teknemizi basmış olan yağmur sularını temizlememiz ava çıkmadan baya bir efor sarfetmemize neden oldu. Hakan abime verilen yeni kerterize vardığımızda gece yarısını geçmişti ve aşağıda hiç kimseler yoktu. yerimizi değiştirelim dediğimdeyse Hakan abim ''Rıdvancım bu yeri tarif eden arkadaş ne olursa olsun sabredin meyvesini alırsınız '' demiş. ancak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte benim sabrım tükendi ve motoru çalıştırmadan 75 m. derinde olan çapayı yerden bir 7 metre askıya aldım ve tekneyi akıntıya braktım. bir yandanda akıntı istikametine doğru oltamı atarak dibi yokluyorum. eski yerimizden yaklaşık 100m. akmıştık'ki sağlam bir vuruş aldım.dernlik gene 74 -75 metreydi ve hemen çapayı saldım.sonuç, 100 metre ilerde resimlerdeki manzara oldu. ![]() bizler bu güzellikleri çekerken bir grup yunus yakınımızdan geçerek bu güzel sabahı atlayışlarıyla süslediler. işte şarjımızın bitmesine en çok o anda üzüldüm. bu avdan sonra kendime güzel bir fotoğraf makinası aldım inşallah birdahaki avımız daha renkli olacak. hepinize rasgelsin. Resimleri yüklerken anlam vermediğim bir sorun yaşadım bu yüzden linklerini ekliyorum dostlar kusuruma bakmayın lütfen. resimleri görmek için aşağıdaki linkleri tıklayın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 23-02-2011 " tarihinde saat 20:51 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan kardeşim güzel bir av geçirdiğiniz belli. Ancak fotoları göremiyorum. Benden mi yoksa yüklemedemi bir hata var. İstersen bir daha dene derim. Selamlar.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Ali Rıza abi bende resimleri yüklüyordum sizin mesajınızı gördüm.
Bu mesaj en son " 23-02-2011 " tarihinde saat 17:41 itibariyle Bornovalı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel bir av olmuş tebrikler daha irilerine rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolasın serhat kardeş eksik olma.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balıklar kutlarım paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ben teşekkür ederim Raif abi sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler rıdvan abi bereketli bir av olmuş
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim kardeşim darısı başınıza...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Rıdvan,
avınız bereketli geçmiş, daha iyilerini dilerim Bazen dediğin gibi 100 mt çok şey ifade ediyor. Rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rıdvan av raporu.. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 24-09-2010 10:51 |
Onur ve emreyle zıpkında bir gün | Rauf | Videolar | 6 | 02-01-2008 18:38 |
Onur arkadaşımla zıpkın Avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 25-06-2007 10:24 |