Konuya yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim sizi...
Alıntı:
sehsuvar tafarından gönderildi
Sakın ha kardeşim, beni yanlış anlamayın ben ortalık karıştırmak adına mesaj yazmadım ve bulunduğum hiçbir ortamda da böyle birşey olmadı olması dahi söz konusu olamaz.,)
Ben insanlara yaptıkları yanlışları yazıyorsam eğer, bunu bütün herkesin yararı için yapıyorum, asla ortalık karıştırmak gibi bir düşüncem olmadı olamazda. 
|
Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi
Murat Bey avukat olduğunuzu söylemişsiniz. Acaba site yönetimini hangi gerekçeyle mahkemeye verip siteyi kapattırma talebinde bulunacağınızı söyleyebilir misiniz?
(Yazdıklarınızı yanlış anladığımı tahmin ediyorum. Hukuk bilen bir insan kendisine diyelim ki haksız yere bile olsa bir forumdan uzaklaştıranları bu yüzden mahkemeye veremeyeceğini bilir.)
Siteye yeni üye olmuş biri olarak diyebilirim ki burada ilk kez böyle bir tartışma gördüm ve açıkcası yok yere yaratılan bir gerginlikten başka bir şey değil. İnsanların çevreye duyarsız olması, diğer insanları rahatsız etmesi ne Hasan Bey'in ne de bir başka birinin suçudur. Bu suç yapanlarındır ve bunun altındaki sosyolojik gerekçeler herkesce malumdur
|
Konuya yaklaşımınız ve bütün bunların altında yatan sorunun direkt ve net olarak sosyolojik nedenlerden ötürü olduğunu saptamanızı taktir ediyorum genç arkadaşım...
Teşekkür ederim...