|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() 4.5.2007 Tarihli ve 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınlar Hakkındaki kanunu iyi okursanız, şikayette bulunup bulunamayacağımı, ve kanunun insanlara ne türlü haklar verdiğini iyi görürsünüz. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Son bir not olarak belirtmeliyim ki insanların düşünceleri, eleştirileri nedeniyle forumlardan uzaklaştırılması ya da "seni mahkemeye verip siteni kapattırırım" demek benimsediğim, doğru bulduğum bir tutum, yol değildir
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Yok böyle birşey, ben sizin hiç kanun bildiğinizi düşünmüyorum, biraz Kanun bilseydiniz zaten bunları yazarken bile düşünüp öyle yazardınız. Tamam sizin dediğinizi var sayalım, neden forum sitesi kurulduğunda hemen forum kuralları oluşturulur, biliyormusunuz, sebebi yarın mahkemelik bir sorun teşkil ettiğinde forum sahibinin kendisini koruması ve kollaması için konulur.Olmaz ya olursa, bir şikayet vukuu bulduğunda Forum Sahibi derki, Ben Sitemi Kurdum, para yatırdım alan aldım ve bütün insanların paylaşabileceği bir platform oluşturdum, bu platformda bulunan insanların uyması gereken kurallar koydum X kişi kurallara uymadığı için platformumuza girişini yasakladım der ve iş o anda biter. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem, konu böyle uzayıp gidecek...
Daha Kanunu bilmeyen gençler kanun dersi vermeye çalışıyorlar, bundan sonra bu tür yazışmalara cevap vermeyeceğim, ilk yazdığım mesaj dağıldı gitti. Kusur ettiysek affola, yanlız yine belirtmek isterim bu platformlar paylaşım ve tartışma yeridir, kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir. Kanuni her türlü desteği verebileceğimi belirtir, hepinize iyi geceler dilerim. ![]()
Murat GÜRPINAR 1968 İZMİR Bu mesaj en son " 07-05-2010 " tarihinde saat 11:01 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() SAYGILARIMLA.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Neyse her bakımdan tatsız bir yazışma serisi oldu. Sondaki temenninize bir ekleme yaparak ben de katılıyorum: "kimse gerekçesiz düşüncelerinden dolayı yasaklanmamalı ve kişilere karşı kin güdülmemelidir" ve de dezenformasyon iyi birşey değildir.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Benimde sözüm söz. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() canım abim manisaya selamlar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() BEN MANİSA DAKİ DOSTLARIMI ÇOK SEVİYORUM ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |